Nosaltres

Ens avala una llarga i àmplia trajectòria al sector

Qui som

Som una empresa creada amb el fi de garantir les millors solucions integrals en el sector de les proteccions i revestiments de parets i portes. Gràcies a la nostra experiència i a un personal altament qualificat i motivat, personalitzem al màxim cada projecte proporcionant un resultat de primera qualitat.

L’objectiu de la nostra empresa és reduir tots els problemes de manteniment i, per tant, abaratir costos a mig i llarg termini a tot tipus d’instal·lacions.

Què oferim

El nostre servei i la qualitat i funcionalitat dels nostres productes estan avalats pel continu tracte amb clients de diferents sectors. A més a més, oferim assessorament de disseny i aplicació en totes les fases del projecte, des de la proposta de disseny fins a la instal·lació final. 

Per què escollir-nos

Ens agrada satisfer les necessitats del client, i cada projecte és un repte per a nosaltres. Adaptem i personalitzem els productes, tenim cura de tots els detalls en tot el procés.

Tenim el nostre propi taller, per tant el nostre equip pot treballar cada peça de manera ràpida i efectiva, sense intermediaris.

Contacta'ns per a més informació